Over Syncasso


Werken bij Syncasso

Wij zijn Syncasso. Wij geloven dat credit management altijd beter kan. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze debiteurklanten en voor de maatschappij. Onze organisatie is koploper op het gebied van sociaal maatschappelijk incasseren. Met 300 bevlogen medewerkers op zes locaties door heel Nederland helpen we debiteurklanten om hun betalingsproblemen op te lossen. Onze aanpak: een combinatie van inlevingsvermogen, begrijpelijke taal en slim gebruik van data. We lopen voorop in de toepassing van algoritmes, data analyse en wetenschappelijk onderzoek om debiteurklanten beter te begrijpen en zo steeds weer de juiste aanpak te kiezen. Zo combineren we de hoogste incassoscores met de laagste sociale impact. We Cash. We Care.

Benieuwd hoe het is om bij Syncasso te werken? Lees dan verder!

Stel je eens voor…
Bij Syncasso bewijzen we elke dag dat we debiteurklanten in beweging krijgen om het betalingsprobleem op te lossen. Met een team van data-wetenschappers werken we voortdurend aan het verbeteren van onze algoritmes om debiteurklanten nog beter te begrijpen. Ook doen we in samenwerking met universiteiten wetenschappelijk onderzoek naar incassocommunicatie. Dankzij deze inzichten kunnen we voor elk type debiteurklant een eigen benadering ontwikkelen. Met de juiste boodschap, op de juiste manier en op het juiste moment. Maar sociaal maatschappelijk incasseren is natuurlijk meer dan harde feiten en cijfers. Het is ook mensenwerk. Onze incasso medewerkers weten dankzij hun ervaring en inlevingsvermogen echt contact te maken en de juiste vragen te stellen. 

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan voel je je vast als een vis in het water bij Syncasso. Je komt terecht in een organisatie met nieuwsgierige teamdenkers die samen de verwachtingen willen overtreffen. Ook verantwoordelijkheid vinden we erg belangrijk. Thuis werken of op tijden die jou passen? Daar hebben we de ruimte voor. Wij vertrouwen erop dat jij jezelf het beste kunt managen.

Proef de sfeer
We doen het samen. En dat voel je als je in een van onze zes kantoren binnenstapt. We werken hard en hebben plezier in ons werk. Samen zetten we de schouders eronder om het vandaag nog beter te doen dan gisteren. Stilstaan is dus niks voor ons. Dat betekent ook dat er veel ruimte is om mee te denken. Heb je een gouden idee of denk je dat er iets beter kan? Jouw mening telt! 

Haal eruit wat erin zit
Een organisatie die het altijd beter wil doen, investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Dat spreekt voor zich. We helpen je daarom om eruit te halen wat erin zit met een uitgebreid opleidingspakket. Jij kiest waarin je wilt groeien. Daarnaast starten we elk jaar een nieuwe Management Organisatie en Leiderschap-groep waarin we getalenteerde collega’s helpen om de volgende stap te maken. Laat maar zien wat je kan!

Ontdek hoe wij werken
We houden de drempel laag. Onze organisatie is plat en de lijnen kort. Bij Syncasso zetten incasso specialisten, callcenter specialisten en deurwaarders zich elke dag in om de betalingsproblemen van debiteurklanten op te lossen. Dat doen we onder andere voor zorgverzekeraars, waterbedrijven, energieleveranciers en overheid. We werken samen in teams gericht op een specifieke opdrachtgever of sector. Zo kunnen we onze kennis heel gericht inzetten en echt zij aan zij met onze opdrachtgevers werken. Onze incasso specialisten, callcenter specialisten en deurwaarders kunnen hun werk niet doen zonder de ondersteuning van onze stafafdelingen. Denk aan business management, systeembeheer, communicatie en HRM.

Persoonlijke ontwikkeling
Tiemen van der Woude, HRM-directeur bij Syncasso, vertelt in deze video over ons nieuwe opleidings- en trainingsplatform aNewSpring, dat ons maximaal ondersteunt om de individuele groei van onze medewerkers te stimuleren en onze teams up to date te houden. We hebben de ambitie om het platform in 2022 ook open te stellen voor (de teams van) onze opdrachtgevers. Lees hier het uitgebreide artikel.

 

Smaakt dat naar meer?
Bekijk onze vacatures!