Word jij onze nieuwe collega?
 
 
 

 

 

 

 

(Toegevoegd/kandidaat) Gerechtsdeurwaarder

Werken bij Syncasso betekent meer dan alleen een baan bij een deurwaarderskantoor. Je vervult een grote maatschappelijke positie als deurwaarder. Doordat je over sterke communicatieve skills beschikt, kom je tot duurzame oplossingen met onze debiteurklanten. Jij maakt hierin het verschil, omdat jij gedreven bent om betekenis aan je werk te geven. Herken je jezelf hierin? Dan zoekt Syncasso jou.

Wat ga je doen?

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Je komt te werken in een team van meer dan 30 gemotiveerde en ervaren collega deurwaarders. Eenieder met eigen kwaliteiten, ervaring en kennis waar jij een beroep op kan doen. Samenwerken staat centraal. Jouw teamleider is zeer toegankelijk, meedenkend en mensgericht. Een teamleider die samen met jou wilt bouwen aan succes, zodat jij ook echt van betekenis gaat zijn.

  • De maatschappelijke functie van de gerechtsdeurwaarder vorm en inhoud geven;
  • Beoordelen en interpreteren van dossiers en aangeleverde stukken;
  • Uitvoeren van beslag- en executieopdrachten
  • Het verrichten van ambtelijke werkzaamheden;
  • Betekenen van alle soorten exploten;

Als deurwaarder bij Syncasso krijg je toegang tot de Deurwaarder Data App. Doordat je veel onderweg bent in Nederland wilt Syncasso jouw tijd zo efficiënt mogelijk inrichten. Dit zorgt ervoor dat jij niet onder tijdsdruk je werk hoeft uit te voeren. Via de app heb je toegang tot het gehele debiteuren dossier waardoor er meer tijd is voor een goed gesprek i.p.v. het doorlopen van stapels papierwerk.  

Wat maakt jou de nieuwe collega?

Dagelijks sta je in contact met mensen. Hiervoor is het belangrijk dat je goed de verbinding weet te maken met jouw debiteuren. Je bent helder in jouw communicatie, sympathiek en komt met maatschappelijke oplossingen waar iedereen baat bij heeft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat:

  • Je voor het beste resultaat gaat voor jouw opdrachtgever als voor de debiteur;
  • Je sterk bent in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je verantwoordelijkheidsgevoel hebt voor jouw dossiers en zelfstandig kan functioneren;
  • Je jouw hoofd koel weet te houden tijdens lastige situaties of gesprekken;
  • De opleiding toegevoegd gerechtsdeurwaarder (hbo) is afgerond.

Ben je kandidaat deurwaarder en in het laatste jaar van je opleiding, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Wat krijg je ervoor terug?

Een salaris tussen de €3.000,00 en €4.400,00, een comfortabele leaseauto en voldoende dagen om jouw vakantieplannen tot werkelijkheid te brengen. Daarnaast krijg je ook:
•    Uitgebreid aanbod voor het behalen van je PE punten;
•    Toegang tot o.a. GoodHabitz en A New Spring voor trainingen en om je (ict) kennis op peil te houden;
•    Een uitstekende pensioenregeling;
•    Korting op sporten
•    Fiets leaseplan

 SyncSlim werken
Onze ervaring is dat teams prima vanuit huis kunnen werken en we onze opdrachtgevers qua service en prestaties op die manier op een hoog niveau kunnen bedienen. Maar sommige dingen werken toch beter als je in dezelfde ruimte samen bent. Bij Syncasso hebben we daar een lange termijnvisie voor ontwikkeld en zijn we volledig ingericht om te kunnen werken waar en wanneer we dat willen. SyncSlim werken noemen we dat. SyncSlim werken gaat over plezier in je werk. Een thuiswerkplek die prima functioneert en ergonomisch in orde is. Goed voor je werk/privé balans zorgen. Over zelf je werktijden afstemmen met je team. Over elkaar vertrouwen om samen de afgesproken doelen te realiseren. SyncSlim zorgt op die manier voor de beste combinatie van Plezier, Ontwikkeling en Performance voor alle Syncasso collega’s. 

Wie zijn wij?
Bij Syncasso geloven we dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. We zijn ervan overtuigd dat data-analyse daarbij onmisbaar is. Om de algoritmen van onze voorspelmodellen verder te verbeteren. En om Niet-Kunners, Niet-Willers en Regelaars betrouwbaar te onderscheiden en ze persoonlijk te benaderen. Met begrijpelijke, motiverende communicatie die ze in beweging brengt om samen het betalingsprobleem op te lossen. Zo combineren we de hoogste incassoscores met de laagste sociale impact. We cash. We care.

Enthousiast?/Meer weten?

Solliciteer dan direct via onderstaande ‘solliciteer’ knop, je kunt binnenkort reactie verwachten. Als we een match zijn dan word je uitgenodigd voor een (digitaal/fysiek) sollicitatiegesprek met de teamleider en één van onze HR-adviseurs. Ook belangrijk om te weten: een geldige VOG en interne screening zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.