Word jij onze nieuwe collega?

 

 


Open sollicitatie

Staat er geen vacature open op dit moment en wil je graag bij ons komen werken? Klik dan op de knop "Solliciteren", laat je gegevens achter. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

SyncSlim werken
Onze ervaring is dat teams prima vanuit huis kunnen werken en we onze opdrachtgevers qua service en prestaties op die manier op een hoog niveau kunnen bedienen. Maar sommige dingen werken toch beter als je in dezelfde ruimte samen bent. Bij Syncasso hebben we daar een lange termijnvisie voor ontwikkeld en zijn we volledig ingericht om te kunnen werken waar en wanneer we dat willen. SyncSlim werken noemen we dat. SyncSlim werken gaat over plezier in je werk. Een thuiswerkplek die prima functioneert en ergonomisch in orde is. Goed voor je werk/privé balans zorgen. Over zelf je werktijden afstemmen met je team. Over elkaar vertrouwen om samen de afgesproken doelen te realiseren. SyncSlim zorgt op die manier voor de beste combinatie van Plezier, Ontwikkeling en Performance voor alle Syncasso collega’s.

Wie zijn wij?
Bij Syncasso geloven we dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. We zijn ervan overtuigd dat data-analyse daarbij onmisbaar is. Om de algoritmen van onze voorspelmodellen verder te verbeteren. En om Niet-Kunners, Niet-Willers en Regelaars betrouwbaar te onderscheiden en ze persoonlijk te benaderen. Met begrijpelijke, motiverende communicatie die ze in beweging brengt om samen het betalingsprobleem op te lossen. Zo combineren we de hoogste incassoscores met de laagste sociale impact. We cash. We care.