Solliciteren in thuiswerktijd, hoe werkt dit bij Syncasso?

 

 

 

Zo vanuit je huis solliciteren bij Syncasso, kan dat dan? Dat kan zeker bij Syncasso! We zijn er gewoon, maar je ziet ons bijna niet op kantoor. We nemen je graag mee in onze aanpak om in thuiswerktijd bij ons te solliciteren.

De sollicitatie.
De eerste sollicitatiegesprekken zijn via Zoom.  Bij de uitnodiging voor je sollicitatiegesprek ontvang je een link om deel te nemen aan het Zoom sollicitatiegesprek. Je kunt dus vanuit je eigen thuisomgeving met ons in gesprek. Videobellen is wel anders dan een gesprek met elkaar aan tafel, wij realiseren ons dat goed. Voor ons was het wennen in het begin, maar door het vaker te doen went het. Ons advies, videobel een paar keer met vrienden of familie om het videobellen te oefenen. Het zal je een stuk zekerder maken tijdens het echte sollicitatiegesprek. Wil je meer tips? Kijk dan eens hier.

Ik ben aangenomen en dan?
We kijken samen wat op jouw inwerkmoment de beste aanpak is. Dit zou volledig thuis kunnen zijn, of een mix tussen thuiswerken en aantal contactmomenten op kantoor. In de eerste twee weken ga je vooral de organisatie en de systemen leren kennen. Daarna word je gekoppeld aan een buddy die jou echt gaat inwerken op je nieuwe functie. We zullen in deze periode ook met jou bekijken wat je thuis nodig hebt om comfortabel te kunnen werken.

Leuk dat werken bij Syncasso!
Dat vinden wij dus ook! En wij zouden het leuk vinden als jij ons bedrijf komt versterken. Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer!

Alvast even voorstellen.
Elke dag zijn we met 270 collega’s aan het werk om het beste resultaat voor elkaar te krijgen. Voor zowel onze opdrachtgevers, voor haar debiteurklanten en voor de maatschappij. We doen dit zoveel mogelijk vanuit huis. Vandaag nemen we je mee naar de voordeur van je toekomstige collega’s om elkaar toch  even te zien! We kijken uit naar het moment dat we elkaar weer in ‘real-life’ kunnen ontmoeten.